• Lorem ipsum

Bent u op zoek naar een luxe meubelwinkel in Den Haag? Dan bent u bij House of Furniture aan het juiste adres. House of Furniture is een meubelzaak in Den Haag met een ruim aanbod aan meubels van exclusieve merken. Bij ons kunt u gemakkelijk een passend interieur vinden voor uw woning in Den Haag. Ontdek wat House of Furniture u kan bieden en bestel uw meubels gemakkelijk online of kom langs in de showroom.

Luxe meubelwinkel House of Furniture - Den Haag

Over onze meubelwinkel in Den Haag

Onze meubelzaak is ontstaan uit passie voor exclusieve merken met een unieke uitstraling. Hierdoor is het tweede lid van de ‘House of’ familie ontstaan. De eerste in het rijtje, House of Fashion, opgericht door Stephanie is een luxe modewinkel, gericht op het combineren van unieke stijlen van gevarieerde merken. Daar draait het om je zelfverzekerd voelen in kleding. Dat is niet alleen belangrijk in kleding, maar óók in je huis. Zo werd House of Furniture geboren, een meubelwinkel in Den Haag opgericht door ondernemerskoppel Stephanie en Laurens. Gevestigd in een omgeving vol exclusieve stores, aan de Frederikstraat in Den Haag. Meer weten over ons of een keer langskomen in onze showroom? Neemt gerust contact op.

De meest exclusieve meubelzaak in Den Haag

De kracht van meubelwinkel House of Furniture in Den Haag ligt in stijlbepaling, advies en het luxe aanbod. We gaan heel ver om een passend interieur te vinden. Om dat mogelijk te maken, bieden we u verschillende mogelijkheden, zoals het maken van interieurplannen en -tekeningen. 

Private Shopping in Den Haag

Bent u op zoek naar een luxe meubelwinkel in Den Haag? Bij ons kunt u terecht voor private shopping in onze showroom in Den Haag. We nemen u graag mee door ons uitgebreide aanbod aan exclusieve meubels in onze showroom in Den Haag. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar uw stijl, en dat doen we het liefst onder het genot van een hapje en een drankje. Neem gerust contact met ons op voor een exclusieve ervaring in onze meubelwinkel in Den Haag, wij kijken ernaar uit!