• Lorem ipsum

Verzending

Leveringen duren tot 1-3 werkdagen nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Verzendkosten zijn € 7,25. Voor bestellingen boven de € 75,- zijn de verzendkosten gratis.

Alle meubels worden door HOF bij u thuis afgeleverd en geplaatst. Na uw bestelling nemen wij contact op voor een afspraak. 

Overige artikelen worden verzonden met Post NL.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met: [email protected]

 

Retourneren

Mocht je aankoop niet aan je verwachtingen voldoen heb je het recht om artikelen tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Dit kan je melden door een email te sturen naar [email protected].

Retourzendingen
Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. 

We behouden ons het recht voor om retouren te weigeren die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze werden verzonden of items die na de retourdeadline zijn verzonden.

Verwerking retour en terugbetaling
HOF House of Furniture zal uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten (indien via iDEAL betaald is of zelf overgeschreven), of opdracht geven aan de creditcardmaatschappij om het bedrag bij te schrijven. Vanaf het moment dat HOF House of Furniture het aankoopbedrag terugstort moet er rekening worden gehouden met 2 a 3 dagen verwerkingstijd via het betalingssysteem.

De retourzending kan verzonden worden naar onderstaand adres:

HOF House of Furniture
Frederikstraat 31
2514LK Den Haag
Nederland