• Lorem ipsum

Bent u op zoek naar een luxe meubelwinkel vanuit Amsterdam? Dan bent u bij House of Furniture aan het juiste adres. House of Furniture is een meubelzaak met een ruim assortiment. Daarnaast biedt House of Furniture veel verschillende exclusieve merken. Bij ons vindt u een passend interieur voor uw woning in Amsterdam. Ontdek wat House of Furniture u kan bieden en bestel uw meubels gemakkelijk online. We leveren de producten zo snel mogelijk in Amsterdam bij uw woning.

Meubels bestellen Amsterdam

Bent u op zoek naar een luxe meubelwinkel in Amsterdam? Via onze webshop kun je gemakkelijk online meubels bestellen vanuit Amsterdam. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor private shopping in onze showroom in Den Haag. We nemen u graag mee door ons uitgebreide assortiment in onze showroom. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar uw stijl. Neem gerust contact met ons op voor een exclusieve ervaring in onze meubelwinkel in Den Haag, wij kijken ernaar uit! Blijft u toch liever in Amsterdam? U kunt gemakkelijk via onze webshop luxe meubels bestellen.

Over onze luxe meubelwinkel

Onze meubelzaak is ontstaan uit passie voor exclusieve merken met een unieke uitstraling. Hierdoor is het tweede lid van de ‘House of’ familie ontstaan. De eerste in het rijtje, House of Fashion, opgericht door Stephanie is een luxe modewinkel, gericht op het combineren van unieke stijlen van gevarieerde merken. Daar draait het om je zelfverzekerd voelen in kleding. Dat is niet alleen belangrijk in kleding, maar óók in je huis. Zo werd House of Furniture geboren, een meubelwinkel opgericht door ondernemerskoppel Stephanie en Laurens. Gevestigd in een omgeving vol exclusieve stores, aan de Frederikstraat in Den Haag. Kom langs in onze showroom of bestel makkelijk luxe meubels via onze webshop vanuit Amsterdam.

Exclusieve meubels vanuit Amsterdam

Bij House of Furniture gaan we heel ver om een passend interieur te vinden. De kracht van onze meubelwinkel ligt in stijlbepaling, advies en het luxe aanbod. Om dat mogelijk te maken, bieden we u verschillende mogelijkheden, zoals het maken van interieurplannen en -tekeningen.

Luxe meubelwinkel Amsterdam