• Lorem ipsum

Over House of Furniture

Ontstaan uit passie voor exclusieve merken met unieke uitstraling, is het tweede lid van de ‘House of’ familie ontstaan. De eerste in het rijtje, House of Fashion, opgericht door Stephanie is een luxe modewinkel, gericht op het combineren van unieke stijlen van gevarieerde merken. Daar draait het om je zelfverzekerd voelen in kleding. Dat is niet alleen belangrijk in kleding. Óók in je huis. Zo werd House of Furniture geboren, opgericht door ondernemerskoppel Stephanie en Laurens. Gevestigd in een omgeving vol exclusieve stores, aan de Frederikstraat in Den Haag.

De kracht van House of Furniture ligt in stijlbepaling, advies en het bijpassende, luxe aanbod. We gaan heel ver om een passend interieur te vinden. Om dat mogelijk te maken, bieden we u verschillende mogelijkheden, zoals het maken van interieurplannen en -tekeningen.

Private Shopping Experience in de Showroom

We nemen u graag mee door de uitgebreide Eichholtz collectie in onze showroom. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar uw stijl, en dat doen we het liefst onder het genot van een hapje en een drankje. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit!

Ontdek meer over Eichholtz

Bij House of Furniture worden we enthousiast van unieke designs met een exclusieve uitstraling. Vanuit eerdere ervaring in de interieurwereld is een goede relatie met het merk Eichholtz opgebouwd. Een compleet ingerichte showroom met Eichholtz meubels is dan ook niet voor niets…

Het merk is door de jaren heen uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest gerenommeerde en bekende groothandels in luxe design meubelen, accessoires en verlichting. Eichholtz is het toonbeeld van een luxe levensstijl. De stijl van Eichholtz wordt omschreven als eclectisch, internationaal en luxe, waarbij alles tot in het kleinste detail perfect is afgewerkt. Met de meubels van het exclusieve merk Eichholtz zorgt u voor een prachtig design met een eigen identiteit.

House of Furniture

Frederikstraat 31
2514 LA
Den Haag

+31 (0)70 449 22 86

[email protected]