• Lorem ipsum

Bent u op zoek naar exclusieve meubels met een luxueuze uitstraling? Bij House of Furniture bieden wij u een uitgebreid assortiment aan Eichholtz meubels om een passend interieur samen te stellen. Wij nodigen u graag uit om onze Eichholtz showroom in Nederland te ontdekken. Laat u inspireren door wat House of Furniture u te bieden heeft en bestel uw meubels gemakkelijk online of bezoek onze showroom persoonlijk.

Hedendaagse Eichholtz meubels in Nederland

Het luxueuze en unieke meubelmerk Eichholtz heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een van de meest gerenommeerde en bekende groothandels in luxe designmeubels, woonaccessoires en verlichting wereldwijd. U kunt deze exclusieve meubels bewonderen in onze Eichholtz showroom in Nederland. Eichholtz streeft naar het creëren van een eigen, unieke identiteit voor uw woning, dankzij hun passie voor meubilair. Eichholtz belichaamt een levensstijl van luxe en moderniteit, waarbij elk klein detail met perfectie is afgewerkt.

Eichholtz meubels bij House of Furniture

Bij House of Furniture presenteren wij een exclusieve selectie Eichholtz meubels voor uw woning. Ons assortiment omvat een scala aan luxueuze Eichholtz meubels en woonaccessoires. Hiermee kunt u uw leefruimte verrijken met een stijlvolle Eichholtz bank om volledig tot rust te komen. Daarnaast bieden wij Eichholtz fauteuils aan die uitstekend harmoniëren met uw Eichholtz bank. Naast deze zitmeubels vindt u bij ons ook een ruime keuze aan andere Eichholtz meubilair, waaronder tafels, lampen, stoelen en accessoires. Bij House of Furniture slaagt u moeiteloos voor een compleet interieur in Nederland. Graag nodigen wij u uit om onze showroom in Den Haag te bezoeken.

Private shopping in onze Eichholtz showroom in Nederland

Als u in Nederland op zoek bent naar nieuwe luxe meubels voor uw woning, bieden wij u de mogelijkheid van private shopping in onze showroom in Noordwijkerhout. Samen met u gaan wij op zoek naar een passend Eichholtz interieur, terwijl u geniet van een hapje en een drankje. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een exclusieve ervaring in onze winkel met Eichholtz meubels. Plan uw afspraak via het onderstaande formulier. 

Wij zien u graag bij ons in de Eichholtz showroom in Noordwijkerhout.
Eichholtz - Noordwijkerhout

Delfweg 52
2211 VN
Noordwijkerhout
+31 (0)70 449 22 86
[email protected]